Νέα Προϊόντα

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το πιο εξελιγμένο μηχάνημα ημιστρόγγυλης υδρορροής στην Ευρώπη με όλα τα εξαρτήματα για ένα πλήρη σύστημα υδρορροής.

Μετά συμφωνίας με την μεγάλη Φιλανδική εταιρεία Lapuan Piristeel Oy υπογράφτηκε συμβόλαιο για τα μηχανήματα και προϊόντα της σειράς Rainway κάνοντάς μας αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδος, Κύπρου και Βαλκανίων.

Ο Κύριος Jaakko Piri αναγνώρισε την πρωτοποριακή θέση μας στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας στα συστήματα υδρορροής, αποφασίζοντας έτσι να μας κάνει την πρόταση για την νέα μας συνεργασία.

Οι επαγγελματίες πάντα ζητούσαν λύση για ένα μηχάνημα τέτοιας κατασκευής και ποιότητας, χωρίς προβλήματα και ζημίες.

Για τους ιδιώτες: Σας ενδιαφέρει να αγοράσετε μηχάνημα ημιστρόγγυλης υδρορροής της Rainway; Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορείτε.

Για τον επαγγελματία: Σε ενδιαφέρει να γίνεις αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην περιοχή σου η σε περισσότερες περιοχές? Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε.

New Rainway Brochure
Rainway U-Style Gutter Brochure
6in Rainway1
6in Rainway2
6in Rainway3

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της εταιρείας Amerimax Home Products Inc. για την Αλουμινοσιλικόνη Seamermate.

Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά κυκλοφόρησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία η αλουμινοσιλικόνη Seamermate . Με την αποκλειστικότητα στην χώρα μας έτσι εμείς αμέσως προωθήσαμε γρήγορα το συγκεκριμένο προϊόν που συζητήθηκε και δοκιμάστηκε με πολύ ενθουσιασμό αφήνοντας όλους τους επαγγελματίες έκπληκτους με την δύναμη και την αντοχή που διαθέτει η σιλικόνη.

Παρακάτω σημειώνουμε μερικές από τις ιδιότητες που παρέχει η αλουμινοσιλικόνη:

  • 50 χρόνια εγγύηση
  • Βάφεται μετά την εφαρμογή
  • Εφαρμόζετε σε υγρή επιφάνεια
  • Αντέχει από τις UV ακτίνες του ήλιου

Seamermate1
Seamermate2