Περίληψη

Με 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας στo εξωτερικό και ακόμα 27 χρόνια Ελλάδα, η Collect εξακολουθεί να κατασκευάζει τα πιο εξελιγμένα συστήματα υδρορροών που απαιτούνται για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η εταιρεία, ως πρωτοπόρος στο χώρο, έχει δημιουργήσει πάνω από 500 σημεία πώλησης πανελλαδικά, ενώ κινείται δυναμικά στο χώρο των εξαγωγών στα Βαλκάνια επεκτείνοντας το δίκτυο μας και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Παράλληλα, διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούμενες από γραφεία, μονάδα βαφής και ειδικά διαμορφωμένους χώρους παραγωγής με σύγχρονα μηχανήματα και καλούπια διαμόρφωσης, καθιστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Επιμένουμε να διατηρούμε το κύρος μας σε υψηλά επίπεδα αναφέροντας μερικά παραδείγματα. Είμαστε η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που κατασκευάζουμε υδρορροή αλουμινίου διαστάσεων 6x9cm και επίσης η πρώτη που διέθεσε στην Ελληνική Αγορά την εφαρμογή ταινιών αλουμινίου της σειράς ΥΔΡΟΜΑΤ για παντός τύπου στέγης.

Το σπουδαιότερο όλων, είμαστε η πρώτη εταιρεία που έφερε τις υδρορροές αλουμινίου τύπου KStyle στην Ελλάδα αλλάζοντας παντελώς τα δεδομένα στα συστήματα υδρορροής.