Τεχνική Υποστήριξη

Για εμάς η τεχνική υποστήριξη για τους ιδιώτες είναι πολύ σημαντικό και επιμένουμε ότι όλοι οι πελάτες πρέπει να είναι ενημερωμένοι για να αισθάνονται σιγουριά για την αγορά τους.

Για την ήδη υπάρχουσα αγορά σας ή ακόμα για κάποια μελλοντική σας αγορά, επικοινωνώντας μαζί μας, σας δίνουμε λύσεις για διάφορες απορίες ή προβλήματα που μπορεί να έχετε παρατήρησει στα προϊόντα μας όπως την ποιότητα, τα υλικά κατασκευής, την τοποθέτηση, την λειτουργία, την αντοχή κ.τ.λ.

Για τους αντιπροσώπους που έχουν προμηθευτεί μηχάνημα συνεχόμενης υδρορροής ή επιθυμούν να προμηθευτούν καλύπτονται πλήρη τεχνικά (ρυθμίσεις και επισκευές) από την εταιρεία και το service των μηχανημάτων αυτών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προσφέρουμε επίσης τεχνική υποστήριξη για μηχανήματα συνεχόμενης υδρορροής που έχετε προμηθευτεί από τρίτους ανεξαρτήτου μοντέλου και χρονολογία κατασκευής. Στην περίπτωση αυτή ανάλογα με την ρύθμιση ή την επισκευή που χρειάζεται θα υπάρξει και η ανάλογη χρέωση.

Η εμπειρία και οι κατάλληλες γνώσεις που απαιτούνται για το service των μηχανημάτων τέτοιου είδους προέρχονται από σεμινάρια τεχνικής ανάλυσης που έχουμε παρακολουθήσει στο εξωτερικό για διάφορα μοντέλα μηχανημάτων υδρορροής αλλά και με την συνεχόμενη ενημέρωση μας για νέες εφαρμογές.

NTM Mach II
JOBSITE
ENGLERT
R-FORMERS
Mach II 5″ Gutter
JS5-5″
555E
D76
Mach II 6 ” Gutter
JS6-5″
650E
D80
Mach II Combo Gutter
JS6-HR
660E
D87
D2x3
KWM
KNUDSON
RAINWAY
5″ & 6″ Panther
1700K5 KR56A
U-STYLE 5/10
5″ & 6″ Ironman
1700A KR-60A
U-STYLE 6/12
5″ & 6″ Watertite
1700K6 KR-50A
6″ HR Ironman
5″ Mini Ironman

Προσοχή:
Οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων υδρορροής ανεξαρτήτως τύπου, μάρκας και χρονολογίας που δεν διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία στο μηχάνημα τους ή ακόμα και κίνδυνο στον εαυτό τους.

The Personal Statement is one of the most important sections of applying for college entrance

It is a fantastic chance to write about your thoughts and aspirations for yourself, your future and in which you hope to go in life. Every high school student should at termpapers world least take this badly. Here are a few things that will help you create a personal statement that will Stick out and give you the most benefit: