Τεχνική υποστήριξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Με απλά λόγια, η εξυπηρέτηση πελατών βοηθά τους πελάτες να λύσουν προβλήματα, τους ενημερώνουμε για τα προϊόντα μας και απαντάμε σε ερωτήσεις. Ο ορισμός είναι στο όνομα της έννοιας — η εξυπηρέτηση πελατών αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, για εμάς ένα πολύ σημαντικό τομέα του αντικειμένου μας, γι’ αυτό και επιμένουμε στην διεξοδική ενημέρωση των πελατών μας ώστε να αισθάνονται ασφαλείς με την αγορά τους.

Εάν έχετε ήδη αγοράσει κάποια προϊόντα ή σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μελλοντικά μια αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας να σας λύσουμε τυχόν απορίες, να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τα υλικά που χρειάζεστε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο σπίτι σας όπως για την ποιότητα των υλικών, την ποσότητα, τα υλικά κατασκευής, την τοποθέτηση και λειτουργία, την αντοχή κτλ.

Για αντιπροσώπους που έχουν ήδη προμηθευτεί μηχάνημα συνεχόμενης υδρορροής ή για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν, η εταιρεία μας σας καλύπτει πλήρως σε τεχνικά θέματα (ρυθμίσεις και επισκευές) και σας παρέχει δωρεάν service των μηχανημάτων σας.

Παράλληλα, προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη σε μηχανήματα συνεχόμενης υδρορροής που έχετε προμηθευτεί από τρίτους ανεξαρτήτως μοντέλου και έτους κατασκευής. Η χρέωση προκύπτει ανάλογα με τις ρυθμίσεις ή την επισκευή που θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε.

Την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται για το service των μηχανημάτων, αποκτήσαμε από τη συμμετοχή μας σε σεμινάρια τεχνικής ανάλυσης διαφόρων μοντέλων μηχανημάτων υδρορροής στο εξωτερικό αλλά και με τη συνεχόμενη ενημέρωση για νέες εφαρμογές.

Οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων υδρορροής ανεξαρτήτως τύπου, μάρκας και χρονολογίας που δεν διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία στο μηχάνημα τους ή ακόμα και κίνδυνο στον εαυτό τους.

Για τυχόν απορίες σας σχετικά με τα μηχανήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξειδικευόμαστε στα παρακάτω μηχανήματα